Bouwreizen Team Soest
Bouwreizen Team Soest
Bouwreizen Team Soest
Bouwreizen Team Soest
Bouwreizen Team Soest
Bouwreizen Team Soest
Bouwreizen Team Soest
Bouwreizen Team Soest
Bouwreizen Team Soest
Timmer- en Metselbedrijf Piet Janmaat
Indruk Grafisch Ontwerp
Groesbeekse Tand Technisch Laboratorium

Bouwreis naar de Filippijnen

24-02-2014
Op 8 november 2013 trok supertyfoon Haiyan over de Filippijnen en liet een spoor van vernieling achter. Deze sterkste storm ooit, verwoestte meer dan een miljoen huizen en eiste de levens van meer dan 6.000 mensen. Tot nu toe heeft Habitat al meer dan 10.000 families kunnen helpen. Habitat heeft zich ten doel gesteld om naast het uitdelen van 30.000 shelter repair kits, 30.000 (basis)huizen te bouwen. En is daar inmiddels mee gestart in onder andere Daanbantayan in het noorden van Cebu. De wederopbouw van deze duurzame Habitat huizen is erg belangrijk, en daarom willen wij in mei een bouwreis naar het eiland Cebu organiseren. Deze 'speciale' bouwreis zal plaatsvinden van 10 tot en met 20 mei 2014.
 
De reis staat gepland voor mei, omdat we dan nog net voor het regenseizoen kunnen bouwen. Ook raken de vluchten naar de Filippijnen al snel volgeboekt. Vandaar dat we snel moeten schakelen. Daarom is de uiterlijke inschrijfdatum volgende week donderdag 27 februari voor 16:00 uur.
De bouwreis vertrekt op vrijdag 10 mei en je komt op dinsdag 20 mei vroeg in de ochtend weer aan op Schiphol. 
Er zijn minimaal 12 deelnemers nodig om de bouwreis door te kunnen laten gaan. De richtprijs voor deze bouwreis is €2.650 per persoon.
 
Bouw je met ons mee?
Via onderstaande link vind je meer informatie over o.a. vluchtschema en programma en kun je je definitief inschrijven.
 
Nieuws overzicht
Webdesign by RETO Copyright Bodewes Soest B.V. 2024